Tips

1. Han ringer dig

När vi säger ringer dig, så syftar vi inte på ”mitt i natten”-samtalen. En kille som bara ringer eller sms:ar efter klockan tolv vill oftast bara en sak. Nej vi menar att han ringer dig lite spontant sådär mitt på dagen bara för att säga hej eller på kvällen för att bestämma en träff. Om en kille verkligen är intresserad ringer han inte med flera dagars mellanrum.

2. Han vill träffas, ofta

Det här borde säga sig självt men många tjejer går på att killen har så mycket att göra att ni bara hinner ses en gång i veckan, max. Om han gillar dig vill han ses så ofta det går, inget kan komma i vägen. Oavsett om han är trött, jobbar mycket eller har andra åtaganden kommer han se till så att ni hinner ses.

3. Ni klarar semestertestet

Tidigt i ett förhållande är det inte säkert att ni har semester ihop. det stora testet är om ni hörs medan den ena är bortrest. Om det bara var en liten fling är du lätt att glömma bort på en semester. om han har äkta känslor för dig kommer han troligtvis höra av sig i alla fall någon gång.

5. Ni myser tillsammans

Om ni spenderar en söndaseftermiddag på soffan vet du att han gillar dig mycket. Killar tycker ofta att det är lika mysigt att äta i soffan och kolla på film. Men om du bara var hans sällskap för natten kan du räkna med att han ser till att du ger dig av så fort som möjligt.

 

 

Har ni något som ni vill veta eller fråga om så kommentera eller mejla till [email protected]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0